-Nurella_ Kızçeler göğüs şişliği ağrısı dışındaki ağrılarınız bulantılarınız vs kaçıncı haftanızda başladı ? Hiçbsey yaşamayan oldu mu ki acaba?
asslihan -Nurella_ bulantım 5.hafta da başladı 4 aya kadar devam etti benim , Göğüslerim de hemen fark oldu biraz büyüme ve agrılar ilk zamanlarımda çok oldu ama 4.aydan sonra Oda ara ara oluyor
Mavi87 -Nurella_ bulantım 5.haftada başladı. 13.haftamdayım arada hala oluyor bulantım. Göğüs ağrısı değilde aşırı dolgunluk var
Nurasl -Nurella_ 5. Haftada kusmalar başladı 30. Haftaya kadar devam etti ara ara hala mide bulantım oluyor 😔 normal ağrılarım da ara ara oluyor canım
Sermec27 -Nurella_ göğüs agrısı olmamıştı iki oğlumda da iki oğlum da bulantı cok olmamıştı 7 hafta ve 9 hafta arası olmuştu
asslihan -Nurella_ yanlış hatırlamıyorsam 5.hafta da görüşmüştü 4.haftam da kese vardı ama içi boştu daha çünkü kalp atışı da doktoruna bağlı biraz her doktor 5.hafta da dinletmiyor kalp atışını benim dinletmişti ama
Kmndas -Nurella_ 7. Haftada başladı mide bulantısı ondan önce adet belirtileri vardı kasıklarda hafif ağrı göğüslerde şişkinlik canım sonra geçti kasık ağrım 6 haftada falan mide bulantısı geldi daha hala kusuyorum
-Nurella_ Kmndas ya herkes de 5.hafta ne erken başlamış derken senin 7 de başlamış herkesin bu kadar erken diye gözüm korkmuştu
Kmndas -Nurella_ aynen canım oh inşallah olmaz derken bi sabah kusarak uyandım ve sabah akşam öğlen su içsem kustum bi ara ilaç falan kar etmedi şimdi şükür ilaç işe yarıyor dün içmemiştim sabaha kadar kustum mide bulantısı neyse de kusmak çok kötü