Azrabetulunannesi Kızlar sağlık ocağı aradıda gebelik izlenmeniz var diye ne oluyor tam olarak tetenoz aşılarımı oldum
Beyzan Azrabetulunannesi kaç haftalıksiniz eğer tetanoz olduysaniz kalp atışı dinlenecek olabilir. Tansiyon ve kilo da bakılıyor. Bir de bana ebe doğumla ilgili bir şeyler anlatmıştı rutin bilgilendirme diye
Babyy1S Azrabetulunannesi rutin kontrol yapiyr sabah gel dediyse kan idrar tahlili ister ama suan cagirdiysa tansiyon senin kilona bebegin kalp atislari falan bakar
Merve8494 Azrabetulunannesi kan tahlili yapıyorlar tansiyon ödem kilo bunlara bakıyorlar benide aradılar 36 hafta kontrolü için
Sibelkursat Kan tahlili için, tansiyona falan bakıyorlar, benim oyle oldu 3 defa gittim gebelik izlemine
Sb123 Bugün gittim aşılarım benimde bitti 35 haftalığım tansiyon kilo bebeğin kalp atışı genel kan ve idrar tahlili yapldı ve emzirme ile ilgili bilgiler verdiler
minikoglumm Kızlar ben vücuduma bakarak valla gobekliyim yani bacaklarım felan normal kalınlıkta ama gobekliyim o yüzden 7 aya kadar anca diyorum hahahah yaaa 🤭🤭🤭