Bsraa34 Kızlar 10 gün gecikti adetim ve bugün kanamam geldi kahverengi ama sonrasında pembe bi kan geldi sizde regl mi oldum 😒 yoksa başka bişey mi ya
Sed22-09 Bsraa34 yerleşme kanaması da olabilir canım adetin 10 gün geçtiyse kanda hatta idrar testinde bile çıkar yapmadınız mı henüz
Nurasl Bsraa34 canım ben yaşadım yerleşme kanamasını ama tersi oldu bende önce normal kan geldi sonra kahverengi lekelenmeye döndü 😔
Cansuayaz Bsraa34 bnce bir test yapmalisin cnm cunku bnde de ayni si oldu adet bitimizden bir hafta sonra 3 gun boyunca dedigin gibi hem kahve rengi hemde pembemsi lekelenmem oldu sonra adet tarihimden 5 gun gectikten sonra test yaptim pozitif cikti
Kayabebekk Yerlesme kanamasi olabilir canim gelen kanin rengi ve durumuna gore bi test alio yapabilirsin 5 tlye reglinde farklilik goruyorsan gebeysen hemen cikar zaten
Bsraa34 Sed22-09 evde gebelik testi yaptım 2 kere çıkmadı yarın randevum var kadın doğuma inşallah hayırlısı olur ya
Canan123 Kahveden pembeye döndüyse bence adettir devaöı gelecektir. Pembeden kahveye dönseydi yerleşme kanaması olma ihtimali daha yüksekti
Canan123 Bsraa34 ben de bu durumu çok yaşadım maalesef, inşallah en kısa zamanda gebelik hissiniz biz de tadarız
Nurasl Bsraa34 evet canım 32+3 haftalığız inşallah allahım sana da nasip eder gene de test ver ne olur ne olmaz Allahtan Ümit kesilmez 🙏
Bsraa34 Nurasl Maşallah sağ Salim kucağına alıp hayırlısıyla büyütürsün inşallah , Herşeyin hayırlısını versin rabbim 😊