Pembenury Dmlsnr Dmlsnr bende bugün tam 7. Haftadayım çok fazla mide bulantısı ve mide kazınmam oluyor sizde de oyle mi aceba doktorum 8-12 hafta arasında daha da artar dedi 😔😔
Dmlsnr Pembenury aynen öyle benm de aynı şikayetlerim var ve çok zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun 🙏
Gulsahergen Makbule_ 🤰Birinci trimester 1. - 13.haftalar arasındaki dönemini kapsar. 🤰İkinci trimester 14. – 26.haftalar arasındaki dönemi kapsar. 🤰Üçüncü trimester 27. - 40.haftalar arasındaki dönemi kapsar.
Pembenury aysenursgtt bende tam 7 haftalık hamileyim çok fazla mide bulantım ve mide kazınmam var sizde de oyle mi aceba doktorum 8-12 haftalar arasında daha da artar bulantın dedi 😔
42busra42 Pembenury bende 7 haftalık hamileyim mide bulantısı ve yanma var 1 trimester den sonra rahatlıycaz inş
Fatma7666 Pembenury bende aynıyım benim de 7+1 sadece ev yığurdunun içine küçük küçük ekmek kesip yiyorum 🤦♀️🥺
Gulaydemirbas @Pembenur benmde yemek yesemde yemesemde acım sanki toklugumu hissedemiyorum mide bulantımda gecmiyo tabi ne zamn gecicek merak edyorm