brc_srmn flowers çok şükür canım, ben çok endişeliyim ama bugün kontrol günümüzdü herşey yolunda dedi doktor, biraz Olsun rahatladım 🥰 şeker yüklemesi de yapıldı, bakalım sonuçlar nasıl olacak 🙈 senin nasıl canım
Mahirissmoms Biri bana detaylı ultrason hakkında bilgi verebilir mi bebeğin ses tellerine bakılıyor mı mesela
Kubra5328 Mahirissmoms Hayır Ben girdim detaylı ultrason boyuna kilosuna kemiklerine gelişimine iste kalbi kafası organları varmış veya kalbinde bir sıkıntı var mı agzi burnu varmi varsa organlarda abir problem va emi daha çok buna bakılıyor
Sedacakir 2.trimester dönemindeyim cinsiyeti kızdı sözde kesin, bugün detaylıya girdim oğlum olacakmış 😂 bamyayı gizlemiş çocuğum ❣️
flowers brc_srmn masallah 🙏 benimde seker yuklemesi yapildi sonuc temiz cikti cok sukur detayli usg de iyi cikti 🥰🙏 kac kilo aldin🙋🏻♀️
brc_srmn flowers oh maşallah darısı başıma inşallah benim şeker de temiz çıkar 🤲🏻❤️ ben 1 buçuk kilo aldım canım afedersin bulantı kusmalar hala devam ediyor benim, tam geçmek üzereyken doktor demir ilacı başlattı o yüzden bulantılar aynen devam 😬 sen kaç kilo aldın