Olcaygokdeniz 3.ve son Trimester bugün tam 40 haftalık olduk hiç gelmeye niyeti yok gibi Çarşamba’ya kadar süre verdi doktorum olmadı sezeryan hayırlısı ile doğsun da paşamız.Rabbim hepimizin sağlıklı yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🙏
Serpil-3 babyackgz GizemToprak64 bu nasıl değişir ki sizin son adet tarihinize göre hesaplanıyor farklı tarih mi verdiniz acaba
Gulisko Haftadayım acaba sizlerdede bu haftalar kahverengi pempe bir lekelenme oldumu doktora gittim kese var dedi ama 3 gündür lekelenmem geçmedi
Sevgiyle54 Gulisko doktora gitmenizi öneririm aynı haftalarda bende de oldu ilk kanamayı gördüğümde gittim yerleşme kanaması olabilir ama riske atamam demişti doktorum progestan başladık bence sizde riske atmayın
Fatma7666 Gulisko benimde öyleydi özele gidiyorum ben progestan iğnesi 2tanesini karıştırıp yaptı çok şükür artık durdu lekelenmem sizde sorun isterseniz doktorunuza üstüne düşün dikkat edin bol bol dinlenin çok geçmiş olsun 🥰🤲
ykbr Mammyy evet ne zaman hareketlerini hissedicem diye bekliyorum ☺️ 12.haftada doktor kıza benzetti ama kesin bişe diyemem dedi siz öğrendiniz mi?
Sevgiyle54 HappyMom 37. Haftam bitti bu gece 38 e başlıyoruz inşaallah doğum için son 10 günüm kaldı 🤲