Sumoss Bugun 24 hafta olduk tam 2 3 gundur ya cokk az yada hic hissetmiuorum kizimi normal mi bu haftalarda nasil olmali bebek hareketi
nisanmaral Sumoss bu haftalarda düzensizlik olabiliyor diye duymuştum ben de yarın 25.haftada olucam. 28. 29 dan sonra 30larda gibi asıl hareketleri saymaya başlamak lazım diye biliyorum.
Emine46- Sumoss bende 24. Haftamdayım canım hareket etmediği zaman çikolata ve portakal suyu sık iç hemen kıpırdıyor bide düzensizlik olabilir korkma inşallah elinle karnına yavaşca pıt pıt yap tepki veriyor 😍
nisanmaral Sumoss bence o değişiyor, şu an benimki hareketli ve tekmeleri de hissediyorum ama bu illa bir referans değildir. Gerçekten düzensiz olabiliyormuş. http://serkanoral.com/bebek-hareketleri-ile-ilgili-5-onemli-bilgi/
Fundogan Canım ben suan 25+5 haftalık hamileyim Cumartesi gününden bu yana bişey hissetmiyorum önceden hissediyordum dün acile gittim sorun yoktu şükür ama hareket yine yok sanırım normal 🤷♀️Bu haftalarda
Sumoss Emine46- cikolata ya hic tepkisi yok kizimin biraz sirt ustu uzaninca belli ediyor kendisini🤦♀️
Fundogan Kızlar bide sanırım makat gelişli bide sırtı dönük oluncada pek hareket etsede hissedemiyoruz sanırım
Gul2127 24 haftamı bitirdim 25 haftadayım göbek deliğimin çevresinde karnımda bir sertlik gerilme oluyor normal mi sizde de oldu mu kızlar