paradiseeeeee 12-meryem tabi 7.8 küp kan versin ideal veridim hepsini yaptırdım genel kontrol sonuncuda kendi doktoruma gittimde de hepsini gösterdim enabız dan
paradiseeeeee 12-meryem ya ordan iştr kolestrol şeker protein kan değerleri herşeyi bakıyorlar tümüyle kan azsa takive hap veriyorlar vs önemli bişi tahliller
12-meryem paradiseeeeee napsam acaba orda bilemedm yaptirmadm nasil yaptirsam acaba detayli ultrasyon zamanin da gidicem yine ozaman alirlarmi acaba soylesem
paradiseeeeee 12-meryem gene sorarsın gittinde geçen yaptıramadım diye istersin doktora yazarsa yaptırısın
1prens1prensesannesii Emnemrahf bende oraya gitmeyi dusunuyorum kacinci haftada nasil randevu aldin canim
Emnemrahf 1prens1prensesannesii ben 18. Haftada aldım randevuyu 21 haftalıkkende gittim canım mhrs den randevu talebı olusturdum ilk boslukta msj gelıyo randevu vardır dıye ordan aldım
1prens1prensesannesii Emnemrahf hangi bölüme aalicam bide direk randevu düsüyo mu yoksa oncesinde kadin dogumun kayıt acmasi gerekiyo mu ben 16 haftaligim en erken ne zmn yapiyolar
Emnemrahf 1prens1prensesannesii 19-23 arası galiba detaylı haftaları benım kendi doktorum yeşil alan açmıştı o şekilde aldım sizin önce kadın doguma gidip ordan randevu almanız lazım galiba
1prens1prensesannesii Emnemrahf o zamn bn once kadın doguma randevu alim 1 2 haftaya anca randevu duser 18 haftalik olurum doktor kayit acinca o bolume randevu almam yine 2 haftayi bulur 20 haftayi gecmis olurum tesekkurler bilgi icin
ipekmommmm Emnemrahf esenyurt devlet hastanesi geçen sancım vardı gittim acile bakmak bile istemediler ilk gebelere bakmıyoruz dedi
Emnemrahf ipekmommmm tuaf geldi ya şikayet falan etseydiniz ne demek bakmıyoruz kanuni falan bakıyo ben ilk gebeliğimde oraya hitmiştim dogum içinde oraya gıttım kızım erken dogum oldugu için sevk etmişti