Merhaba benim ilk gebeligimde rengine gittim ve rengin kesinlikle iyi degil bebekte bir kac sey gördü bilemedi teşhis koyamadi tamamiyle bebek icib vakit kaybiydi sadece tatli dili var sonra mustafa basaran a gittim ilk basta oda koyamadi amniyotik bant teshisi koydu bebekte ayriyetten kis var dedi hic guzel konusmazdi her muaneden sonra aglardim haftalik girdu beni bir gun dedik boyle olmayacak baska doktor emel e gittim baskenteki amniyotik bant kotu birsey hic kinseye yasatmasin Rabbim vel hassi oda bilemedi ali abiye gidin o bilir dedi ki emin olun o kadar bilgili riskli gebeliklerle ilgilenen bilgili birisi degil sonra ali acar a gittim evet cok zor ulasmasi beklemek yorucu yipratiyor seni ama benim icine su serpen tek kisi oldu 26 hafta olana kadar (bu doktor gezme bulma teşhis 12 haftalikken basladi) her hafta kontrol etti demek istedigim zor bir insan ama en iyiside o malsef diyer doktorlara güvenmeyin inanmayın riskli bir gebelik varsa ali acar a gidin ikinci gebeklikteyim yine riskli tekrar ali acar a gidiyorum.