Dilann45 Merhaba kızlar İstanbul Esenler’de SSVD yapaniz varmı.birinciyi zorunlu sezeryan oldum.rabbim nasip ederse ikinciyi normal olmasını istiyorum ama her doktor yapmiyormus.bu konuda tecrübesi veya bir bilgisi olan varsa.benle paylaşırsa çok sevinirim.
Elzeminval Dilann45 esenler miydi hatırlamıyorum ama nehir bayram diye bir doktor duymuştum yeniyüzyıl hastanesi idi sanırım ya internetten bir bakın bir arkadaşım orda ssvd yaptırdı
Kbra1234 Dilann45 yeni yüzyıl hastanesinde Burak Özköse diye bir doktor var oda ssvd yaptırdı geçen hikayesinde gördüm
Dilann45 Elzeminval Allah razı olsun. Ben nehir hanımı güney hastanesinden hatırlıyorum.cok nazik ve anlayışlı bir doktordur sağolsun.birinci yeni iklim hastanesi çalışıyormuş suan. SSVD yapıyormuş.Allah razı olsun verdiğiniz bilgi benim için çok önemliydi. SSVD yapan yok diye vazgeçmek uzereydim
Sibelrx Dilann45 dogum kocu var onun adi doula gulsum dogum kocu faceden msj atarsaniz nehir bayram icin bilgi veriyo ama bagcilarda tasinicakmis gidip kayit yaptirin diyo eyup e gidecekmis yeri
Dilann45 Sibelrx teşekkür ederim onada ulasmaya calisicam. Muayene ücreti uygunmuş 90 lira. Ama SSVD fiyatını ogrenemedim