NafiyeAkko Kızlar 26+6 hamileyim önceden ne güzel hissediyordum tekmelerini 3 gündür o kadar azaldı ki anlam veremiyorum. Gidip kalp atışını falan dinledim ama hareketlerini neden az hissediyorum
ipeksfr NafiyeAkko o haftalarda olabiliyor bazen. Sık pozisyon değiştiriyorlar. Kalp atışını dinlediyseniz sıkıntı yok☺ Sizde çok yorduysanız kendinizi olabilir
Babyboymom NafiyeAkko hiç dert etme cnm daha çok yeni bende de olmuştu boş yere endişe ediliyor. Çok sık pozisyon değiştiriyorlar o vakitlerde . Bir a gün sonra normale döner
Tugba6336 NafiyeAkko benimde öyle. Bende tedirgin oluyorum aynı haftadayız. Ama tok karna sol tarafınıza uzanıp 1 saatte 5 kez hissedersiniz normal dedi doktorum
bhmndls NafiyeAkko Canim ben de senle suan ayni gundeyim ve gercekten kizimin o guclu tekmeleri gitti bi sakinledi iki gundur nadir hissediyorum sanirim buyudukleri icin yerleri daraliyo
Ayselcnt Genelde çok hareketli bir bebek değilse ondan da olabiliyor yada çok zayıf değilsen.. Benimde oluyordu doktor ultrasonda görüyordu ama ben az hissediyordum.. Oğlum çok hareketli değil genel olarak.. Bide ben hafif kiloluyum normaldede..
Sakman Bende 28 haftalığım bendede var hareket var ama yavaş yada bana öyle geliyor benimde canım çok sıkkın yarın kontrol var
Sinem52 Bende dün çok az hissettim normalde çok hareketli olur sanırım pozisyonu farklıydı. Ama akşam tekrar normale döndü endişelenmeyin 😊
krdmnsanemm NafiyeAkko hiç korkma bende 32 haftalık hamielyim geçenlerde 2 gün hareketleri çok azaldı ve birden eski haline döndü sıkışmıştır yavrucak sürekli pozisyon değiştiriyorlar döner eski haline😌🙏🏻