Tutimati Beyziikoo doğumunuza daha var ise bol bol havalandırın odanızı ,sirkeninde kokusu çok keskin oluyor bütün gün dolap kapaklarını,çekmeceleri vs açıp bol bol havalandırın odanızı
Beyziikoo Tutimati Var ama umarım çıkar kokusu cumadan beri gece gündüz açık eve soğuk veriyor artık sildikten sonra bakıcam duruma nasıl olucak 🤦♀️😔😔
Beyziikoo haziranin25i Normal olunca da bekledikçe bekliyor insan bazen bakalım bizim ne olucak 🙈 73 😑🙈🤦♀️😄
Tutimati Beyziikoo vanilya da koyun nacizane fikrim rabbim sağlıkla gelsin de kullansın bebeğiniz odasını 🧿🙏🏻eğer hemen odasında yatmayacaksa dert etmeyin fazla ☺️
derinsart iyiji şubata sipariş vermişim mobilyalari haftaya gelicek ama doğum nisanda demek zor cikiyor koku bol vaktim olur insallah😄
Beyziikoo derinsart Benim de nisanda ya da mart sonu ama yine de zaman yok bence sonuçta kıyafetleri koyulacak o koku tam çıkmazsa naparız bilemiyorum 🙄
Beyziikoo Tutimati Yatmayacak ama kıyafetleri dolaba girecek battaniyeleri çekmecelere girecek her yerinde boya var sonuçta kıyafetlere sinmesin istediğim oda kokusundan ziyade 😔😔😔
derinsart Beyziikoo çıkard diye düşnüyorum ya inaallah yani😃 bide her bebek mobilyasi okadar agir kokuyomu acaba? cilekden aldim ben bana 1 hafta havalandirmaniz yeterli olur dediler
Beyziikoo derinsart Hiiiç bilmiyorum inanın ilk kez mobilyada koku ile karşılaşıyorum belki de onlar organik boya kullanıyordur kokmaz ama 1 hafta verdiğine göre siz kendinizi hazırlayın derim buradaki tavsiyeler de aklınızda bulunsun 🤗