mucizemARAS Kızlar 24 haftalık oldum 22 de detaylıya girdim ve kendi özel doktoruma gitmedim ilaçlarım 20 haftalıkken doktorumun verdigi ilaçları bitirdim Ferrum Demir ilacı Omega3 balık yagı ve D vitamini damlası kullanıyordum magnezyumumda bi hafta önce bitti magnezyumu düzenli almıyordum pek adet benzeri sancılarım bittigi için şimdi iki hafta sonra gidicem doktorum aynı ilaçları al devam dedi üç aydır aynı ilaçla devam ediyorum gecen bi postta bebeklerin gramları ile konuşuyorlardı haftaya göre en azı benim bebişimin gramı düzenli ve saglıklı besleniyorum baya kiloda alıyorum vitaminlerimmi yetersiz ben mi yanlışlık yapıyorum kafam cok karıştı
Bsmlh mucizemARAS bende 24 hafta kan ılacı mom vıtal DHA aspırın magnezyum kullanıyorum ama gelişimde sıkıntı yok sukur bence kilosuna takılmayın her ultrason cıhazı farklı herkesın girdiği makıne farklı ondan dolayı arada oynamalar olur saglıkla gelsin inşallah bebişler
Ozlemakcay mucizemARAS benim doktorum sadece femix verdi multivitamin onu kullanıyorum. Kan değerleriniz iyiyse kendinizi iyi hissediyorsanız enerjikseniz neden vitamin ilaçlarına bu kadar ihtiyacımız olsun ki. Bence önce sakin olun çevrenize bakın her insan bir mi minyon insanlarda var dev gibi olanlarda çok şükür sağlıklı bir bebeğiniz var ve ne güzel ki yedikleriniz içtiklerinizle güzel besleniyorsunuz ki doktorunuz ekstra bir vitamin verme gereği duymamış. Doktorunuza güvenin. Herşeyi doğal yoldan almak en iyisi. Vücudumuz bizden çok daha akıllı balıktan aldığımız omegayla dışardan alınan omegayı bile ayırt edebiliyor. Lütfen kendinizi böyle şeylerle sıkmayın üzmeyin.
mucizemARAS Azrabetulunannesi ya biz ilçede görev yapıyoruz doktor için iki saat yol gidiyoruz geliypruz toplam 4 saat yol yani iki hafta 22. Haftamda gittigim için iki hafta sonra gidicem iki haftada da ilaç kullanmadan beklemek istemiyorum mesaj attım ilaçlarım bitti die aynı ilaçlara devam dedi sadece ama benim içime sinmiyor sanki eksik kalıyo
mucizemARAS tubacifci93 ferrum duosvit ve coledan d3 kullanıyorum aynı sizinkiyle sadece marka farklı
mucizemARAS Bsmlh doktorumda normal demişti 22. Haftamda 413 gramdı ama burdaki postta okuduklarımdan en düşük benim bebişin gramı olunca kafaya taktım birazcık
Bsmlh mucizemARAS bence takılmayın bakın ben erken doğum yaptım ilk ultrason ölçümünden tam 450 gram asa cıktı bu cihaza göre degısır saglıkla zamanında gelsınler normal 40 h doğan bebek var 3,4 kılo doğar kımısı 38 de doğar o kiloda kimisi 40 haftada 2200 doğar saglıklı olsun gerisi hemen toplarlar
mucizemARAS Ozlemakcay çok dogru gercekten söylediklerin teşekkür ederim işte pimpirik mi acemilik mi biraz takıyorum ☺️
mucizemARAS Bsmlh evet ama şuan tam gelişim zamanları yetersiz kalırım eksik bişey olmasın falan diyorum kaç haftalık dogum yaptınız bebeginiz iyidir inşallah
Bsmlh mucizemARAS iyi sukur şimdi 2.hamıleyım 32 dogdu tabıkı bakın bende bunda beslensin diye yedım kısmadım şimdi tahlıl sonucu aldım kolestrollerin hepsi tavan siz az az sık sık yiyin o beslenır annesi allahım yardımcımız