Busrasener43 Tazebirannecik bende 6+1 de gitmiştim sadece kesem vardı 8+2 de gittim tekrar duydum çok şükür üzülme Allah büyük inşallah sende duyarsın daha çok minik oldukları için ozamanlar gözükmüyorlar🙏🙏🙏
Ravzamuhammed Tazebirannecik bizde 5+3 te duymadık yarn kntrlmz var 7+3 oldu galiba bakalm. Duymayanlar olark duyarız inşallah
Huzurmelegim_28 Tazebirannecik moralini bozma ultrasonda karindan yaptiysa duyamiyorlar benimde 6. Haftada gittigimde duyamamisti karindan sonra 8. Haftamda yine karindan ultrasonla duymustu sskda seninde bebisin iyidir saglikla kucagina alirsin insallahh🤲🤲🤲👼👼👼
babyberry Tazebirannecik 6+1 gittik duyulmadı 6+5te duyuldu yani bir kaç günde bile kalp atışı oluşabiliyor stres olmayın duyulur inşallah
glyanki Bende 6. Haftada duyamamıştım. Pıt pıt atan bir şey vardı görünürde ama ses yoktu içinizi rahat tutun 😊 haftaya tekrar gidin rahatlatacaksa sizi 😊
hilosss07 Tazebirannecik bende 7 de duyamamıştım 8 de duydum. Doktorum çok hareketli oldukları için cihaz kalp atışını yakalayamıyor demişti 🌸