ckmkoznr benim herhangi bir problemim yoktu. İlk denemede tuttu fakat bebeğin kalp atışı durdu 8 haftalık. Daha önce de kendinden oluşan gebeliğimde aynı şey olmuştu. Sonra dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Ve şuan 37 haftalık oldum. Yani ikisinde de tuttu ama ilkinde malesef bir şanssızlık yaşadım. Bu da benden kaynaklanan bir durum. Zaten ilk olarak randevu aldığınızda ücretsiz olarak görüşme yapılıyor. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz. Sonra karar verirsiniz ister yaptırırsınız isterseniz yaptıramazsın. Bu size kalmış bir durum. Ben daha önce yumurta takibi yaptırıyprdum ve her ay 2 yumurta geliştirdi 1 tane çatlardı. Tüp bebekte yumurta toplamada 18 tane toplandı. 5 tane gelişti ve sağlıklı olarak 3 tane döllendi. İlk sene 1, ikinci sene 2 tane transfer oldu. 2.sene 1 tane tuttu. Başka bir arkadaşın ilk denemede çocuğu oldu. Kuzenimin ilk denemede çocuğu oldu. Wğer bir sıkıntı varsa size bildiriyorum. Yada direk olumsuz diye söylüyorlar. İsterseniz eşinizle birlikte gidip bilgi alın daha önce yapılan testler varsa onları da götürün. Sonra isterseniz yaptırmayın. O size kalmış. Ayrıca fiyat bilgisi de alırsınız. İlk önce herşey ücretsiz.