37+4 haftalık hamileydim normal doğum beklıodum nişanım gelmişti ve acayıp kasık agrım var derken paZar gece 12 de sancılarım başlamıştı bazen düzenli bazen düzensiz şekilde devam ediyordu ama geldimi de çok fena vuruyordu 😌 eşim uzman çavuş doğuda görevli evde tek kalıyorum akşam 6 buck da annemlere gitmeye karar verdim sancılı bı şekilde dolmuşa binip annemlere gttim ( tek gttim çnkü hem biraz yürim hemde kimseyi telaşa vermim dedim zaten annemlern evi dolmusla 2 dk) annemler apt çardağında komşularla oturuyormuş bende oturdum onlarla sancım gene var tabi dolanıp duruyom neyse biraz oturdum birden biley boşalmaya başladı bacaklarımın arasından apar topar hastaneye geldik ebe nts ye bağladı derken suyumun yeşil geldiğinş ebeye söleyince ebe bebek kakasını yapmış dedi birden kafamdan aşagıya kaynar sular döküldü norml doğum çok istiyordum ama artık bunu geçtim bebeğime bişey olcak korkusu beni benden aldı neyse beni genede çatı muayenesine aldı ebe biraz değişik bi çatı muayenesiydi canım çok ama çok yandı ebe çok güzel ablacım sen norml doğum için beklemissin 5 6 cm acılmanda var ama seni sezeryana alcaz diyince bian duraksadım napcm bılemedm neyse evraklar faln imzaladım doktorum hemn geldi bni hazırlayıp sezeryana aldılar bi taraftan noldugunu anlamadım bi taraftan bebeğim iyimi korkusu bi yandan eşim yok yanımda onun üzüntüsü derken doktor şerife 3 kere kordon dolanmış boynuna diyince bnde ipler koptu ama aglamasını duyunca biraz olsun rahatladım sonra oğluşuma temizleyip bana gösterdiler hemşirede sağolsun resmini çekip doğar dogmaz eşime attı bnde oğluma 28.05.2018 20.52 de kavuştum 🙏🏻