Gzzdd Kızlar günaydın çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? Bir de kaçıncı haftada kullanmaya başladınız?
Deletedmom404 Gzzdd canım ben 14. Hafta da dalin bebek yağı kullanmaya başladım son 2 haftadır catladım 🤦♀️ 38. Haftadayım Bünye meyilliyse durduramıyosun sadece azaltıyosun malesef
Cicianne Haftada bio oil kullanmaya başlamıştım bi etkisini görmedim şimdi 20. Haftadayım lierac aldım onu kullanmaya başlicam doktorum tavsiye etti biraz pahalı ama umarım işe yarar
Umayinannesi Evet bende en başından beri kullaniyorum ama bunye meyilli olunca catluyo son 1 haftada karnımda hafif catlanalar oldu ve kenarlarımda mustela kullandim yagini ve kremini birde bebe yagi
MasalAlparslanMom Haftadan itibaren acı badem yağı ve kayısı çekirdeği yağını günde 1 kez başlayıp kaşıntılar arttıkça ve haftamız büyüdükçe günde 2 kere sürdüm. İş yerindede sebamet çatlak önleyici sürdüm kesinlikle hergün 1 kez. 2 litreden aşağı su tüketimini azaltmadım. 33 haftada henüz bişey görmedim çatlak adına. Bundan sonrası için hayırlısı 👼🏼🙋🏻♀️