Gzmerdem Hanımlar aranızda Kraft time travel sistem bebek arabasını kullanan var mı? Memnun musunuz ?
Hayalizlerim Bende burda bekleyeyim 😀 Kraft ego düşünüyorum ama fiyatlar çok yüksek hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar kullanan varmı?
Meerryy Ben de kraft time travel baktım beğendim ama fiyatı aşırı yüksek geldi ya napcaz bilmiyorum başka da beğenemedik doğuma da 1 ay kaldı almadık
Meerryy mommysweet hayır almadık evet gördüm yine aynı indirime düşmüş aralıkta da böyleydi çok pahallı değil mi ya
Gzmerdem mommysweet @Meerryy şubatın diğer iki haftasında Kraft indirime girer diye düşünüyorum %28 ile 2500 e düşer o zaman alırım umarım
mommysweet Meerryy ya o zaman tekrardan yaparmı kraft indirim şimdi hemen almaya gerek yok ozaman demi ben %28 olucak sanmıştım çünkü
mommysweet Gzmerdem bence yapmıcak ya kraftın kendi yaptığı bi indirimmiş bu e bebek yapmamış kraft bebek arabalarına indirim oranını kraft belirliyomuş ya bece çok saçma ama
aysesurucu arkadaşlar istanbul da bebek arabası başka nereden alınır? kısıtlı modeller var e bebek te