Rabiamlkc 5+4 teyim aşırı derecede mide bulantısı var 2 gün öncesine kadar kahvaltı yapıyordum dün ve bugun yapamıyorum beslenemiyorum diye üzülüyorum benim gibi olan var mı bu kadar çabuk mu başlar mide bulantıları😞😞😞
Brs34 Rabiamlkc bi tanıdığım neredeyse doğurduğu güne kadar isrifra etti. Eğer 12. Haftadan sonra da devam ederse ve sık olursa serum takvsiyesi almanız gerekebilir. Sabahları kalkar kalkmaz tuzlu cubuk ve leblebi yiyin midenizin suyunu alır. 🙏🏻
Bahar2622 Rabiamlkc 6. Haftaya girdik ve başladık 5 gündür ne yesem çıkarıyorum midemin bulanmadığı bir an yok😶 uykumun arasında bile bulandığını hissediyorum, bebeğim iyi olsunda bir şekilde bunlarda gececek
Mhrbn61 Rabiamlkc canım ben 19 haftalıgım benim 16 haftayken azaldı benim gece 4 de başlardı gün boyu tuvaletteydim prilam dr kullanıyom hala arada oluyo ama düzelir be bebegim besin almıyo die düşünme kendini zorla ye kus ye kus bana doktorum o vitamin alıyo boş kusma sadece en azında su iç onu kus çok zor inan öyle anlıyom seni ki ben aglardım
Mammyy 6+1 de bşladı benim bi haftada 3 kilo verdim. Hastaneye yatışım yapıldı serum verdiler. Şimdi de prilam dr ile biraz biraz düzenliyorum. İnşAllah geçer bian önce 😞
Rabiamlkc Mammyy geçmiş olsun sizede inşallah geçer bide 50 kiloyum yemek yiyemedim mi halsizlik oluyor direk allah yardımıcımız olsun 😞
Rabiamlkc Brs34 anneminde hamileliği hep bulantıyla geçmiş galiba benimde aynı geçicek sadece kalkınca ceviz yiyebiliyorum ama sizin dediğinizi de denicem ☺️
Rabiamlkc Bahar2622 bende öyleyim bu sabaha karşı uyandım ve midem bulanmaya başladı inşallah geçer bian önce
Rabiamlkc Esmayy388 benimde cuma kontrolüm var bende söyliyim bi de kursağım çok kötü yanıyor sürekli