nilsmother Cuma günü sipariş verdim dagıtıma tabi bekliyor diyor hala gelmedi kargo🤨 sizin kargolar kaç günde geldi?
Gigy nilsmother e bebeğin kendine özel kargosuyla gelmişti diye hatırlıyorum canım benim ,PTT biraz geç oluyor bu hafta gelir eğer kargoya verildiyse
Nilasyamom nilsmother canım ben bildiğin 12 gün bekledim kargoyu ve asla ilgilenmedi ebebek. PTT de biraz ağır bu konuda dağıtımı geciktiriyor
nilsmother Nilasyamom ptt yi aradık canım muhattap bulamadık ya e bebegi aradık sonra hızlandıracagız dedi bakalım nolcak 🙄🤷♀️
oykuduru21 nilsmother benimde PTT de günlerce bekledi.. Yazıklar olsun ebebek te başka kargo bulamamış 😂 sinir oluyor insan vallahi
Fatmanurrrrrr nilsmother ben gece veriyorum siparişi sabah gelmiş oluyo her seferinde en hızlı gelen kargo e bebeğin
NefesDeniz nilsmother Ebebek kendi kargosu ile bana getirmişti hamile yastığı almıştım yanlış hatırlamıyorsam 1,5 günde bendeydi. Ama sanırım ödeme ekranına geldiğinde seçtirmişti bana kargoyu acana siz yanlışlıkla ptt mi seçtiniz