elifsahinn sutlaacc iğneden sonra 11. gün kuzum bugün. ara ara kasıklarıma öyle batmalar oluyo ki adet olucam galiba diyorum 🙄 bakalım bekliyorum bende. inşallah adet olmam. 6 gün var adete de
blueberyy00 elifsahinn yaaa adetinizi bekleyecek misiniz yoksa iğneden 12 gün sonra çıkar diyorlar yapacak mısınız test
sutlaacc elifsahinn ay hadi bakalım inşallah olmazsın canım 🤗 az kalmış çok heyecanlı oluyor bekleyiş 🙏🏻😍
elifsahinn blueberyy00 kuzum çok kararsızıııımmm. eşim de merak ediyor yap diyo. ama yapmıycam sanırım. üzülürüm die korkuyorumm 🙄
blueberyy00 elifsahinn inşallah hayırlısıyla vardır bebişin umut olmak isterim ama geç döllenme olduysa çıkmama ihtimali de var ben iğne vurduğum günle beraber 12. Gün öğrendim testle beklemek istiyorsan en güzeli tabiki
elifsahinn sutlaacc yapmadım kuzum 🤭 bekliyorum hala 1 inde vurunmuştum işte bugün 12.gün. Aslında 12 günde çıkıyomuş ama p.tesi yapıyım dedim ben
elifsahinn sutlaacc valla kuzum ilginç bi şekilde göğüs damarlarım yeşermiş belirginleşmiş. kasıklarıma sürekli kramplar giriyor ama adet sancısı mı ne onu da anlamadım
sutlaacc elifsahinn ayy göğüsde değişiklik hamilelik belirtisi olabilir 🤲🏻☺️🙏🏻 Hayırlısıyla pozitif olur inşallah ☺️☺️
Ebrubktsc Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ☺️Klomen kullandım 5gün yarın doktora gidecem ancak ağrı olmadı bende yumurtam oluşmadı mı acaba🙁🙁
elifsahinn Ebrubktsc kuzum herkeste ağrı olacak diye birşey yok bende de ağrı olmamıstı ama yumurtam gelişmişti. takma yani kafana
Papatya_1 Ebrubktsc benimde klomenle büyümedi çörek otu bal tarçın karıştırıp yedim sonra büyüdü ve çatlama iğnesi vuruldum