Papatya_1 Nailegms canım aktar a git çörek otu istiyorum de ve şuan öğütülmesini (çekilmesini) istiyorum de :) ben bir şey yapmadım eşim direk çektirip getirdi . Hayır Estağfirullah istediğin soruyu sorabilirsin
Papatya_1 Nailegms cümlemizden canım ❤️ rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip eylesin inşallah 🤲🏻
elifsahinn sutlaacc Oldum kuzum oldum. bugün doktor kontrolüm vardı. klomenin dozunu artırdı birde yeni bir hap verdi onu aldım. tekrar deniycez bakalım. sen nasılsın
sutlaacc elifsahinn yeni tedavin hayırlı olsun canım ☺️ Bende iyiyim Pazartesi kontrole gideceğim yumurtalara bakacağız bakalım 🥰 klomen kaç kullanmıştın şimdi kaç tane dedi?
elifsahinn sutlaacc günde 2 taneydi şimdi sabah 2 akşam 1 dedi. Birde inostrol die bi hap verdi o da 2 tane. Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum 🥰 bende cuma gidicem
elifsahinn sutlaacc Aynen canım haberleşelim mutlaka🥰 inostrol diye bi folik asit tarzı bişeymiş ama daha çok yumurtalıklara iyi geliyormuş. bakalım kullanıyorum 3 gündür. inşallah iyi sonuclar alırız
Gksugrkem elifsahinn yani öğrenmem için çok erken bende merak ediyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bide şöyle düşünüyorum hamilelk olmamış olsa kanamam olmazdı ilk defa böyle birsey başımıza geliyor