Kızlar 34 haftalık hamileyim. Hangi hafta hatırlamıyorum ama önce şeffaf yağ bezeleri gibi göz çevremde bir şeyler çıktı. Sonra çenemde çıkıntı şeklinde ince uçlu şeyler çıktı. Boynumda et benleri çıktı, derken bu et benleri karnıma sırtıma, göğüs kenarlarıma iyice yayıldı. Ben burda forumda birkaç ay önce gebelikten olabiliyor sonra geçiyor gibi şeyler okumuştum takmıyodum ama son kontrolümde doktoruma sordum . O da bunların gebelikle ilgisi yok cildiyeye görün dedi. Şimdi cildiyeden geliyorum. Salak gibi hissediyorum. Adam elinde bir ışıkla boynuma bakıp et beni bunlar ve gebelikten sonra da kendiliğinden geçmez dedi. Çenemdekiler de siğilmiş bulaşıcıymış , eşine ve bebeğine sonradan bulaşır dedi. Bu siğil için şu tedavi var diye bir sprey şişesi gösterdi, siz düşünün karar verin ücretini sorun dışarda dedi. Neyse biz çıktık, seansı 600 tl dediler. Doktor bu arada kaç seans sürer bilmiyorum diyo. Ya ne ilaç kullanıyorum, ne tetikledi bunları insan hiç mi bir şey sormaz yaa uyuz oldum. Direkt bankoya!! Ne tahlil istedi ne bir şey! Vücuduma göğsüme bakmadı zaten. Belki siğilse göğüs kenarında da var , o zaman acil tedavi alırım çünkü bebeğe emerken geçmesin diye değil mi! Ya çok sinirliyim, pandemi yüzünden sakin olsun diye özellere gidip duruyoruz iliğimizi kurutuyolar bari düzgün bir şey söyleseler!
Aranızda var mı bunu yaşayan? Gerçekten tek tedavi şu seanslı olan şey mi?