Esrakavak aynı olmuyor dediğin gibi ya ben hiç yaşamadım böyle bir şey yani 4 senelik evliyim ben yani adet oluyordum hiç böyle yani adet olduktan sonra böyle bir ağrı yaşamıyorum yani göğüs ağrısı hiç yaşamıyorsun sadece benim bel ağrım oluyor da ondan sonra bir de geçen ay yani geçen ay aynen 2 beyin miydi ben şey yaptırdım aşılama yaptırdım utmadın ama doktor dedi ki iki yumurta çatlama dedi bu ay dedi normal yollardan deneyelim dedi ben de tamam biz iki yumurtan çok iyi dedi çatlarsa de tutma şansı var dedi biz de işte o şey takibimi ettim işte döllenme ay yumurta çatlama günü mü takip ettim mesela o gün olmazsa bugün o gün yani sürekli yani sürekli sürekli ilişki durumu olmuştu İnşallah tutmuştur Allah olmayanlar herkese versin önce onlara sonra bana versin öyle bir ümidim var hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin ben dört seneden beri çekiyorum ama öyle bir şey oldu ki artık kafama takmıyorum arkadaşlar nasıl söyleyeyim ya çocuğum olsun çocuğum olsun çocuğum olsun diyordum ama bu siz bu zamanlar istemiyorum Allah hayırlısıysa versin diyorum hayırsızsa hiç vermesin diyorum biliyor musunuz kızlar