Hayalet Kararsız kalanlar için model paylaşımı yaparsanız ben ve benim dışımda fikir almak isteyenler vardır belki 🧐 ben büyüyen beşik aldım duvar kısmim çok boş ne yapacağımı bilmiyorum ve tüllerim sade kalmış çocuk odasına hem şık hem kokoşluk olmadan ne yapabilirim sizce fikirlerinizi söyleyip paylaşırsanız
Berilsu Hayalet bende cok kararsizim ne yapcam bilmiyorum ya 15 haftaligiz daha :) herkes park yatak öneriyor ama oda yapasim da var 🤭
Oykuaygun Hayalet ben sticker aldımm. Yıldızlar gezegen ve astronot olan. Birde sayılar sticker onları duvara yapıştırmayı düşündüm
Serendipity Hayalet henuz yapmadik ama pinterest sitesinde nursery rooms diye aratip cok modern cocuk odalari var onlardan fikir aliyorum liste yaptim oraya bakabilirsiniz. Cok cocuk-cocuk odasi sevmiyorum pembisli mavili fln iskandinav tarzi unisex odalar var buyuyunce de rahatca kullanabilecegi tarz ve guzellikte o siteye de bakabilirsiniz.
Gigy Hayalet ahşap bir beşik ,ikeanin sifonyeri ,sallanan koltuk ve dekoratif ürünler ile tamamlayacağız ,İskandinav tarzında olacak .Çok güzel cerceveler ve kolay çıkan stickerlar var boş kısım için bakabilirsiniz 😊
Busraksu Berilsuben Montessori yatak takımı aldım ayrıca park yatak aldım kendi odama koymak için ilk zamanlar yatar diye , park yatak daha iyi sanırım çocuğun düşme şansı falan yok
Hatice9620 Bende oda yapıcam inşallah kısmetse tamam çocuk beşikte yatmıcak bir süre belki alışmıcak da ama benim eşyalarını koymam için dolaba ihtiyacım var 3lü takımlar var kısmetse inşallah zamanı gelince yaparız😊
Oykuaygun Bulutsevdasi hiçbir fikrim yok. Ben uzun süre çıkarmam diye düşündüm. Çıkardığım zaman da boyatırım
aras22-07 Hayalet duvar kağıtları var çocuk ve bebek odaları için internetten onlardan siparişedebilirsin. Ben şuan kiradaoturuyorum. Kendi evime geçince öyle şeyler yapicam 🥰
NefesDeniz Hayalet Kesinlikle sticker alın derim harika şeyler var. Popbygaea ben buradan alıcam animasyon hayvan figürleri gökkuşakları hepsi birbirinden güzel bir bakın isterseniz. Oda için halıda almadıysanız hm de çok cici yuvarlak jüt kilimler var onlardan alabilirsiniz ayrı bir hava katacaktır.
Busraksu Berilsu Sipariş verdim daha ürünler gelmedi maalesef 😣 birde nasıl fotoğraf atıldığını bilmiyorum
Iremdoga Ben yeni bitirdim odayı. şifonyer ıkeanın kulplarını boyadım değiştirsim beşikle uysun diye. 😂🤷🏼♀️ https://imgyukle.com/i/HhWrbh https://imgyukle.com/i/HhWCrn