Aaaaayyyssssuuunn Güzel anneler 21.haftaya girdik gecen haftamda bebegı hıssedıyodum ama dünden beri sanki karnımda bişey yok gibi hicbişey hissetmiyorum durum normal mi ilk gebeliğim yanı 20.haftada hıssedıyodum
Buseyvz Aaaaayyyssssuuunn 21. Hafta bebek hareketinin düzenli olması için çok erken canım bende de öyle oluyordu
esraizmirli Aaaaayyyssssuuunn canım çok normal bu haftalarda hiç hissetmemen veya az hissetmen 27+4 günlük hamileyim hala bazen kıpırdamıyor bebeğim merak etme 30 haftadan sonra herşey rayına oturuyor 🥰
Benefit Aaaaayyyssssuuunn benim 29. Haftama kadar öyleydi 21 haftalıksın daha çok erken böyle düşünmen için ☺️
Esosun Aaaaayyyssssuuunn canım 27-28 e kadar düzensiz olması normalmiş meyve falan ye arada tatlıya gizel tepki veriyorlar☺️
Aaaaayyyssssuuunn Buseyvz çok teşekkür ederım ederım yanı bı haftalar bi hissedip bi hissetmiyoruz öyle mi
melmural @Aaaaayyyssssuuunn bu haftalarda bebeğin hareketleri düzene girmiyor ben 27.haftadayım daha yeni yeni düzene giriyor o haftalarda benimde aynıydı
Aaaaayyyssssuuunn esraizmirli sağlıkla alın kucağınıza çok teşekkür ederım acemi olunca haliyle bi stres oluyoruz hemen 🧿
Nuray23 Aaaaayyyssssuuunn normal canim bu haftalarda 2 gun hissedersin 2 gun hisetmezsin streslenme. Ben 26.haftamda bile 1 gun hissedemedigim olmustu sonra yine eski haline dondu. Suan 28.haftamdayim artik hergun duzenli hissediyorum allaha sukur. Ama yine de icim rahat etmez dersen bi doktora gorunde gel. Veya saglik ocaginizda kalp dinleme cihazi varsa dinlettir. Allaha emanet bebeklerimiz💕
esraizmirli Aaaaayyyssssuuunn sağol canım sende sağlıkla al kucağına 🥰 şimdi bazen oturuyorum eşim elini karnıma koyuyor artık hareketler dışardan gözüküyor bir tekmeliyor eşim diyoki ne kadar hızlı vuruyor korkuyorum 😂 bazen çok sert tekme yiyosun irkiliyor insan hafta ilerledikçe 😂🥰🥰🥰🥰
Esosun Aaaaayyyssssuuunn evet mesela ben her sabah muz yeyince hemen arka arkaya tekmeliyor beni oğlum 😍❤️🧿 alıştı o da artık her sabah muzu yiyince tepki aynı aralıksız tekmeler 😁😁
Itssoelif neslikay aynen esim bı gece uyanmış elini karnıma koymuş, çok hareketliydi diye anlatıyor, inşaallah doğunca gece uyur da böyle olmaz 😅
Itssoelif Aaaaayyyssssuuunn çok normal ben hamile olduğumu unutuyordum bile 😂 anca yatınca kipirdarsa hanımefendi o zaman hissederdim😁