Mltmbktr Merhaba, Avent emzik,biberon,silikon kalkanı ilk kullanmadan önce ve sonrasında nasıl temizlediniz ?Kaynatmak mı lazım yoksa kaynak suda mı bekletiyoruz ?🌸
Buseyvz Mltmbktr Sivenonun bulaşık deterjanını aldım böyle eşyalarını yıkamak için. önce kaynar suda bekletip ardından bulaşık deterjanıyla yıkadım sonra tencerede kaynayan suda 1 2 dakika kaynatıp kuruttum. Pandemi sürecinden dolayı kimin ellediği nerelerde bulunduğu belli olmadığı için böyle tercih ettim ben 😊
mlkkk Mltmbktr plastikler kaynadığında eriyebilir ki kaynatmakta mikrop kırmaya uğraşana kadar gerekirse sirkeli suyla yıka hem biberonun koku yapması önlerin hem temiz olur
ozgeya Mltmbktr Kaynatarak temizliğini sağladım, ayrıca içeriği doğal olan biberon temizleyicileri kullandım. Ürünün kaynatılıp kaynatılamayacağını kullanma klavuzuna yazıyorlar. Avent emzik, biberon ve kalkan 5 dakika kaynatılıyor mesela.
Mltmbktr Buseyvz canım zarar görmüyor değil mi kaynayan suya koymak ?Aventin gögüs kalkanı var silikon onu da öyle yapabilir miyiz sence ?
Buseyvz Mltmbktr canım her şeyim avent biberon, emzik, süt sağma makinesi, göğüs kalkanı vs hepsine böyle yaptım ama uzun süre tutma ne olur ne olmaz
Pink05 Mltmbktr aventin 2 tane biberonunu almıştım kaynatmak için ocağa koydum kızım ağladı onunla ilgilenirken ocakta unutmusum 2 biberonda hiç olmuştu kaynamış suya koyup bekletiyorum şimdi 🤣
Itssoelif Bende lansinoh biberon, weebaby emzik, diamond pompa var hepsini kaynattim bı 5 10 dk herhangi bir deformasyon olmadı ama damacana suyla kaynat dediler kireç olabiliyormuş.
Ipek0z Mltmbktr ben de biberon emzik temizleyicisi alacağım önce kaynatıp sonra onunla yıkamayı düşünüyorum e bebekte 14 lira o temizleyiciler çok pahalıları da var ama gerek yok sanırım en pahalısına💁🏻♀️