Asilinannesi1 nzlokn diafol kullanıyorum 29. Haftamdayım hala devam ediyorum. Doktor doğuma kadar kullanacağımı söyledi
Tevhide001 nzlokn İnofolic kullandım gebe kalmadan 3 ay önce başladım kullanmaya sonra imom Omega kullanmaya başladım. Hala devam ediyorum omegaya ayrıca ferrum fort demir ilacı da kullanıyorum.
Kdk nzlokn gebelikten önce doktora gidip hamilelik düşündüğümü söyleyince folbiol verdi. Gebeliğim başladıktan sonra da folbiolu bırakıp vifolic başlattı. Omega ve vitamin takviyeli olduğu için.
Esraanil Folbiolle başladım hamilelikten 1 ay önce 5 haftalık gebeyken diafol e geçtim. Doktor folbiol u değiştirelim deyip diofol u verdi o daha iyiymiş bilsem baştan da onu kullanırdım
Narinko Gebe kalmak istiyorum diye doktora gittim folbiol verdi. 2-3 ay kullandım hamile kaldım. Bitince vifolic başladı doktor onu kullanıyorum. 7+1 im. Daha da kullanıcam sanırım. Bebepin gelişimi için gerekli olduğunu söyledi doktor
Nilhlp İlk 3 ay folbiotic devamında pregnom kullan dedi doktor. İçindeki ekstra vitaminlerden dolayı memnunum. Bir de kullandığım demir ilacı Ferrum’un içinde de folik asit var.