Ertugrul Kizlar birşey sorcam benim adetim 7 gün olurdu 4 gün önce adet oldum.ilk.gun kahverengi 2.gunu normal kanama.oldu 3. Ve 4.gun kesildi tamamen gelmedi hiç anlayamadım🤦
060631 Ertugrul Merak ettim 😃 Eğer bebek sahibi olmayı istiyorsanız inşallah hayırlı ve sağlıkla olsun, haberinizi güzelliklerle duyarız inşallah 🧿🤲🏻😊
MerveKaya38 Ertugrul ewet canım 2 gün üst üste sadce peçete ye silerken geliyodu akıntı gibi değil sonra test yaptım gebe çıkmıştım .
Ravzamuhammed Ertugrul yerleşme kanı olablr tam adet görür gbide olmamşsnz zaten bekleyn biraz daha olmazsanız test yaprsnz gebelik olablr
Ertugrul 060631 insAllah simdi test yapsam.cikarmi öyle belirtidir yok yani dün sadece sancı girdi kasiklarima sonra kesildi adetm
060631 Ertugrul İnşallah 🤲🏻😊 Benim şu an ilk olduğu için çok fazla da bilmiyorum, ben 4 gün beklemiştim testi yapmak için🤲🏻🧿
Ertugrul 060631 hayırlısı valla ne diyim blemedim bende ilk yasagm için böyle bsey birde ilk hamllgmde böyle olmstm 20gun snra hamle.oldgmu ogrendm
060631 Ertugrul İlkinde demi bu şekilde regl sanıp da hamile oldunuz? Eğer öyleyse olabilir , demek ki bünyenizin tepkisi böyle. Ayy çok heyecanlı bekleyiş 😃🧿🧿🧿🤲🏻