Bayanozen Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim geçmeyen bi mide bulantım var doktor Prilam diye bi ilac verdi kullanıp memnun kalan var mi?
flowers Bayanozen canim beni rahatlatiyordu gece yatmadan iki tane iciyordum. Ertesi gunum iyi geciyordu ve 7. Haftadan 13. Haftaya kadar kullandim. Sonra zaten bulantilarim gecti. Umarim sende etkisini görürsün
Gizem_Cengiz20 Bayanozen bana hiç bi etkisi olmuyor kuzum gece yatmadan 2 tane içiyorum umarım sana etkisi olur 13+4um bu arada. 4+6dan beri kullanıyorum 😭😭♥️
Mrv24 Bende ilk zamanlar kullandım iki tane yatmadan cnm. 1 kutu bitmeden kesildi şükür kullan tabi iyi olur senin için
Mucize23 Bayanozen canim ben kullandim 5 haftalikken baslamistm geceleri yatmadan 2 tane iciyordum mide bulantimi aliyordu kusmuyordum en azından o arada karnimi doyuruyordun o sayede cabuk bitti benim
yesilkahve 18 haftamız bitecek, 7.haftamdan beri günde üç kez içiyorum. İlk zamanlar çok işe yaramıyordu son üç dört haftadır iyi geliyor, en azından eskisi gibi kusmuyorum 😄
BegumIscanTunc Bayanozen Ben kullanıyorum ama pek etkisini görmedim gece yatmadan 2 tane içiyorum sabahta 1 tane içiyorum ama yine akşama doğru mide bulantılarımdan dayanamıyorum o yüzden doktorum dozu arttırdı 13+5 haftalığız ve hala kullanıyorum
Momyloading Bayanozen bende 1 kutu bitirmiştim bulantı zamanlarında çok rahatlatmıştı yoksa su bile midemde durmuyordu
BegumIscanTunc Bayanozen içebilirsin canım ben 2 tane gece içiyorum 2 tane gündüz doktorum bu şekilde yükseltti dozu
Uerdem Bayanozen 18 hafyalik hamileyim hala kullaniyorum geceleri 2 adet, içmediğim gun illaki bi bulantim kusmak oluyor
1zehramom Bayanozen Benim öyle bi midem bulanıyordu ki hiçbir ilaç iyi gelmez diye düşünüyordum ama prilam gerçekten harika bir ilaç