Pnrss06 altintaslar bana vajinal ultrasonla baktı cünkü rahimde kalıntı varmı kaldımı diye alttan bakıyolar.
Nilasyamom Asya178 tedavşye mi ihtiyacın var ki. Ben kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım. Bence stres yapma akışına bırak inşallah nasip olur.
Nilasyamom Asya178 bende de var kuzu ilaç tedavisi gördüm ben de ama adet döngüm için hiç ilaç kullanmadım yumurtalıkları tembelleştitdiği için. İnşallah sağlığına kavuşur güzel bebiş haberi verirsin bize ☺️🤲🧿
Asya178 Ummuhanbilge inşallah benim de öyle olur tedaviye gerek kalmaz ama çok zor hamile kaldığım için pek umudum yok
Ummuhanbilge Asya178 umudunu kesme sen hiç bi zaman allah nasip eder inşallah en kısa zamanda beklemek gerçekten çok zor biliyorum
Asya178 Nilasyamom inşallah canım 160 boyum var kilom 73 göbek bolgeme aliyom kiloyu adetim olmayınca da sisiyor karnım çok rahatsizim
Nilasyamom Asya178 Hiç bu kiloyu görmemiştim hayatımda. bende şuan 75 kiloyum boyumuz aynı. Doğru diyorsun ama bu doğuştan gelen birşey ve geçmiyor. Sadece hafifletebilirsin. En kötüsü de kilo, pkoyu tetikliyor 🤦🏻♀️
Nilasyamom Asya178 bizim pkonun belası bu canım yani yapacak bişey yok. Her zaman kiloya dikkat etmek zorundayız
Asya178 Nilasyamom kilo değil benimkinin çoğu ödem adet olamiyom her tarafım sisiyor karnım taş gibi oluyor
Pnrss06 Asya178 youtubede birgebenin günlügü Var insta adreside bu,orda adet sökücü masaj tarifi veriyo hamile olunmadıgına emin olup o masaj iki günde adeti söküyo deneyin derim.Tecrübeyle sabit 🤙🏻
Ummuhanbilge Asya178 sen allahtan umudunu kesme hiç bi zaman. Benim kayınvalidemin 20 sene olmamış sonra eşim olmuş her şey kader bu hayatta