aras22-07 Makbule_ 1 yıl sonrasi için istiyordum. Tamda yildonumumuzden 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim♥️
Gigy Makbule_ evlendikten 2 yıl sonra planlı düşünüyorduk zaten hemen hamile kaldım,ama üzerine 2 kaybım oldu ,şimdi 3. Gebeliğim 4 yıllık evliyiz 😊sağlıcakla kavuşalım hepimiz ❤️🎉
yusralina68 Makbule_ ben 5 ay sonra hamile kaldım ama 11 haftalıkken kalbi durdu oldu karnım da 😔 Çok şükür şimdi 1 kızım var 2. ye hamileyim evleneli temmuz da 5 sene olacak
DilayyEcr Tamı tamına 5 sene sonra :) aslında 2 sene daha düşünmüyorduk ama sürpriz oldu iyi ki de olmuş 🙏❤️
ikibalannesii Itssoelif valla bu bana yaptıklarının içinde küçücük bi nokta diyebilirim kendisi yemin etmiş kaynanam bana çok çektirdi bnde gelinlerime çektiricem diye biraz değişik bi insan yani
havvakaratas_09 Makbule_ 6 ay sonra kaldım ama erken olduğunu düşünüyorum birde çalışınca daha da zor oluyor gene de çok şükür Rabbime 🤗
Narinko Esosun sizin kadar dikkat edemiyorum. Yardım edecek kimsem yok ev işi bulaşık yemek bana bakıyo. Ayaktayım yani 😔 dinlene uzana yapıyorum inşallah bişey olmaz. Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah az kalmış 🙏🏻
Esosun Narinko canım benim de kimsem yok mecburen eşim yapıyor 😊 dikkat etmek zorunda olduğumu söyleyince doktor dikkat ediyosun😊 Allah yardımcımız olsun🤲🏼
gizemsbsl Makbule_ şükret rabbim nasip etmiş aratmadan ben 5 yıl uğraştım çok şükür nasip etti Rabbim banada