SimgeTopcu Bugun Bebeğime kavuşmak için doğum için gün alcaz çok heyecanlıyız 👣 sizler kaç haftasınız heyecan durumunuz ne durumda? 😇
Bdp SimgeTopcu son 32 ❤️ Heyecan korku , acaba yetebilecek miyim hissi , ağrılar başladı sağlıkla gelsim bebişiniz 🙏🏻☺️
Gulsen4224 SimgeTopcu maşallah size darısı bizim başımıza inşallah doğuma yaklaşmaya az kala 87 gün kaldı allah nasip eder ise🌹❣️
istanbul3434 SimgeTopcu 36+3 uygulamaya gore 24 gun var🙈 buyuk ev temizligi haric hazirliklar tamam ama paşanin hiç gelesi yok ne agri ne sizi hicbir belirti yok
Neslihan1903 Gulsen4224 rahat durursa minnak kızım Ramazanda gelecek sizin kız mı erkek mı 🤗 ramanzanda doğmaları çok hoş 🤗
Selimegzoglu SimgeTopcu 21 gün kaldı yarın çatı muayenesi var hurmada yedim sguat falan yapmadım bizim ev merdivenli inip çıkmak zorunda kalıyorum mutfak aşağıda çünkü oda işe yaramış mıdır yarın görücez😀
SimgeTopcu Selimegzoglu yaramıştır ınsallah hakkınızda hayırlı olsn hayırlı dgumlarınız olur ınsallah. Benimde sezeryan olucak cok istedim normal dgum ama nasp dglmıs demekkı 😕
Neslihan1903 Gulsen4224 ay ikimizde kızı olacak rabbim sağlıklı doğumlar uzun ömürler versin inşallah tüm bebeklere 🤗