happypregnant29 Merhaba kızlar bir kaç gündür kasık ağrım oluyor regl olacak gibi sizde de oluyor mu merak ettim doktor rahmin büyüyordur dedi bazen baya batıyor sizde durumlar nasıl daha hareketini de hissedemiyorum merak ediyorum 😇
rmdfile happypregnant29 merhaba oluyor canımm bir de sık wc çıkma ihtiyacı sürekli sıkışma durumu da oluyor 😬
Minnakkannesi happypregnant29 bizim de durum aynı doktor bizede aynısını dedi ama bazen çok şiddetli oluyor ağlıyorum hatta ilk gebeliğimde oğlum yukarı kısımdaydı hiç böyle ağrım olmamıştı ama bu sefer kızım asagıda ne zaman ani bir şey falan yapsam ağrıdan duramıyorum ben baya erken hissetmeye başladım hareketlerini ☺️
Nilasyamom happypregnant29 kasık ağrına kanam eşlik etmiyorsa sorun yoktur inşallah kuzum 🐣 bebiş büyüyor o da sana ağrı yapıyor. Sağlıcakla büyüsün bebişlerimiz ☺️🌸🤲
Sedagmlksz Evet bende de özellikle bu hafta oldu kasık ağrılarım oluyo geçyio oluyo geçiyo o şrkilde biraz da üşüttüm galiba🥶
rmdfile happypregnant29 aynen aynen çok su içiyorum onun da etkisi var ama çevremdekiler uyu son uyumaların diyor ben şimdiden deliksiz uykuya hasretim diyorum 🤗 sağlıklı olsun da bebeklerimiz napalım artık🙂
happypregnant29 Nilasyamom inşallah canım yok çok şükür bi 6.hafta kanamam oldu ondan sonra sıkıntı yok ama o korkum gitmiyor Malesef