Sedaibrahim Kizlar ya bugun cipsle kola yedim acaba bisey olurmu.uzun zamandir yemiyordum 30+1 haftaligim
Cns_33 Sedaibrahim arrk yemissinz bise olmaz ama bence bi daha yemeyin😃 ödem yapar sekerinz çıkabilir gereksiz😊afiyet olsun
KucukkAnne Sedaibrahim Cips degil ama bende kola bağimlisiyim icmediğim gün başima agrilar giriyodu cok sukur biraz azalttm ama tamimiyle birakamiyorum onere bileceginiz birsey varmi ?
Zeynepreyyan Sedaibrahim hayır hiç bir şey olmaz. Az miktarda yemenin zararı yok. Tadımlik yiyip içebilirsin
RuveydaYasin Sedaibrahim ben cips hep yedim yiyorum hiçte pişman değilim 😅 can bu çekiyor napim hele ki tatlı kısmına asla hayır demiyorum
yesilkahve İnşallah bir şey olmaz bende çok fazla cips yiyorum, tutamıyorum kendimi resmen onu aşeriyorum. Eşime diyorum alma eve evdekileri sakla dediğimi yaptığı zaman da kızmaya başlıyorum. Kendimle çelişip duruyorum bu konuda😄
Sedaibrahim yesilkahve yabende resmen cips aseriyorum kocamalmaz kizimiza zarar diye ben kendim bulup bulup yiyiyom.hayir ya bende tansiyon fslan yok
ikibebekannesi Sedaibrahim ilk gebeliğimde aman yemeyeyim aman bebeğe bir şey olur diyordum . İkincisinde ölümüne yiyorum 😂 tansiyonuna dikkat et de onun dışında canın ne isterse ye gitsin 🥳