2prensannesi06 Kızlar 28 haftalık hamileyim. Özellikle geceleri ayak bileklerim çok ağrıyor ve sızlıyor bacaklarım da aynı şekilde 🙄 soğuktan olduğunu sanmıyorum akşama kadar çorap var ayağımda acaba kilo alınca taşımıyor mu bileklerim. Uyuyamıyorum o derece 🙁
Buseyvz 2prensannesi06 canım magnezyum eksikliğinden oluyor hem ilaç hem de soda içiyorum iyi geliyor doktoruna söyledin mi
Purpura26 2prensannesi06 Doktoruna söyle canım magnezyum yazıyor ve günde 1 şişe beypazarı soda tavsiye etti. Hem bebeğe faydalı hemde bacaklarına iyi gelir
BusrAlpay_34 2prensannesi06 ah ahhhhhh korkutmak istemem ama ilerleyen haftalarda daha kötü oluyo 35 haftalıgım ayaklarım bacaklarım patlıycak gıbi oldu canm aldıgın kilolar ve ödem onlar inşallah dogurunca rahatlıycaz
2prensannesi06 Buseyvz söylemedim 🙄 muaneye gidince söyleyim. Halbuki bende hergün maden suyu içiyorum demekki faydası yok
2prensannesi06 BusrAlpay_34 inşallah canım ya valla oturup ağlamak geliyor bazen 😔 eşime masaj yap diyorum 2 yapıyor uyuyo sonra 🤣🤭