ferhunde benim gibi olan var mi aranizda? beyaz sabun aseriyorum resmen.her dakika elimde sabun var kokliyorum.yuzey temizleyicisini beyqz sabunlu aldim.ama hala doyamadim kokusuna.bazen yiyesim geliyor😅 gece yatarken yastigimin altinda sabunla uyuyorum.
midekoruyucu ferhunde çok var forumda beyaz sabun sevdalısı 😂 yalnız değilsin bence 😂 ve yemedikten sonra sorun olmaz kokla istediğin kadar 😂😂😂😂
vasili21 ferhunde 😁ben gebeliğimin ilk haftalarında her şeye kusarken beyaz sabun rendeleyip getir demiştim eşime 😆 adam şok 🤣 bi süre beyaz sabunla yıkanıp durdum 😆ama şimdilerde Görmek Bile istemiyorum 😂
Ltf3053 ferhunde beyaz sabun oldum olası severim eşim zeytinyağli almış bu sefer bı sevemedim gitti beyaz sabun kokusu başka oluyor ama ben hamilelikte burnum aşırı hassaslasti her kokuyu kaldiramiyorum eşim ayakkabı boyuyordu ayy o boya kokusu o kadar mı güzel gelir gidip gelip ayakkabı boyasını kokluyorum🙈
ferhunde vasili21 hic vazgecemicrgm gibi dusunuyorum o kadar canm istio.36 haftalik hamilegim bide 1 aydie boyle😅.beywz sabunla yikanmktan cildim kurudu