OnunAnnesiyim Happy mom tarihine gore ultrason 1 hafta ilerde gidiyor neden acaba ? Suan 28+5im ultrasonda bebisimde 1150 gr
midekoruyucu OnunAnnesiyim benimde farklı çıkıyor ilerde yakalıyor diyor kimisi, doktora sordum ultrasondaki hafta bebeğin boy ve kilosunu baz alarak söylüyormuş. Doğumun son adet tarihine göre olucak İnşallah dedi 🤷🏻♀️
Bsmlh OnunAnnesiyim uygulamaya göre takıp edeceksiniz doğumu etkilemeyecek önde olması doktorum öyle demişti
drn05 OnunAnnesiyim benimde 5 gün ileride gidiyordu 20. Haftamda son adet günümü yakaladı. 22 de kontrole gittim hala son adet günümle birebir uyumluydu. Bakalım ilerleyen haftalarda neler olcak 😊 değişebilir yani çok takılmayın bence
mercimeginanne OnunAnnesiyim bnmde bebek 1 hafta önde görünüyor kemikleri uzun oldugu için. Uzun bir bebek olcakmış :) ilk zamanlar aynıydı sonra hep 1 hafta sonrayla uyumlu çıkmaya başladı
OzgeSahin2 Gelisimi ileridedir.Son adet tarihini yazdiysan buraya onu takip et ya da suan ulrtsonda gozuken haftaya getir tarihi artik oradan saysin uygulamada.
midekoruyucu OnunAnnesiyim 🤷🏻♀️ Doktordan o cevabı alınca ben de şaşırdım şuan ikisini de sürekli takip ediyorum uygulamada son adet tarihim var değiştirmiyorum 🤷🏻♀️
OnunAnnesiyim Insanlar yanmda olunca bebisim hareketleniyor cok tekme atiyor. Acaba sizde de oylemi 😁
midekoruyucu OnunAnnesiyim seslere tepki veriyor demekki maşallah 💕 biz henüz 16haftadayız ve hareket hissedemedim 🤭 o güzel duyguyu yaşamak için gün sayıyorum diyebilirim 😋
OnunAnnesiyim midekoruyucu ay inşallah hissedersin yakin zamanda. Cok guzel bise. Ama bazen beklemedigim yerden beklemedigim zamanda fenaa tekmeler atiyor. Korkuyorum bi an o zamn 😁