Teacher-mom 3 saat uykumu alıp gözlerim sabaha kadar fal taşı gibi açık ne çözümü var bunun yoğurt yiyorum yok offff yine uyandım hortlak görmüş gibi 😭😭😭
Ekvatoral Teacher-mom Ben kabızlıktan uyuyamıyorum. Acayip şişim o yüzden uyku yok. İlaç içiyorum kayısı kurusu su vs herşeyi yaptım. Hatta az öncede duphalac ın neredeyse yarısını içtim bakalım.
Teacher-mom Elifhusna bilmiyorum saat 12 de yatırıyorum saat 3’te gözlerim açılıyor uyku mutlu hak getirsin 🥺
Askiletotomsu Cemrenuraydin bende diyorum kaldım böyle.happy momda şimdi sessiz sıkıcı olur herkes uyur :D nerdeeeee.herkes burada adeta
Mervekaynak Ekvatoral soğuk süt aslında bağırsakları çalıştırıyor ben kabızlığın önüne sütle geçtim vallahi. Gebeliğin ilk günlerinde çok zorladı sütü de midem bulamıyordu içemiyodum 21. Haftadayim şimdi içebiliyorum çok iyi geliyor
Ayseguldt Ekvatoral canım aynı senin gibiydm afedersin arkama batıyodu benim resmen ama yaramadı hiçbise ben bigün ananas ve armut yedim bi armut yarım ananas o gün öyle rahat çıktım ki tuvalete istersen dene zaten öneriliyo 💐
Aslihanidil Valla aynı durum bendede akşam uykumu aldım aldım saat 1 den sonra sabaha kadar ayaktayım 😳
Aslanannesiayse Teacher-mom bende WC ye uyanıp birdahaki da uyuyamayanlardanım! Gündüz sürekli uyku halindeyim gece olunca yok 20 haftalığız iştahımda çok açık kalkıp bişeyler yeme isteği oluyor hep
Teacher-mom Aslanannesiayse o zaten ayrı bir sorun lavaboya kalkıyorum o da uykumu alıyor kesiyor sürekli tuvalete yatak atıcam en sonunda
ecembugra53 Teacher-mom canım uyu uyu bak doğurubca bu gümlerini cok ararsın bak ben suan bebeği uyutuyorum sallıyırum ayagımda 😂😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Seliminannesi23 ecembugra53 ahahsh aynen vallah oyle 17 gun oldu dogum yapali uykular haram oldu gozlerimi tavana belertmis besigi salliyorum😃😃😃
Narinko Teacher-mom uyku bölünmesi yaşıyorum. Uyumakta sıkıntı yok ama oldu da uyandım bi daha dalamıyorum. Uyanmadığım gece de yok tabi. 7+1 deyin. Çok erken başladı. Şimdi böyleyse son haftalarda naaparım diye düşünüyorum
Ayseguldt Narinko son haftalarda da çişten yatılmıyo valla 4-5 oldu gidiyom geliyom döşek atacam kapısına az kaldı😂