18+6 yım geceleri sola yatıyorum genelde bazen sağ yapıyom bu gece sağa doğru yatarken sol tarafımda bi ağırlık oldu birden bebek sanki sağdan sola geçti gibi oldu gerçekten hissetmişmi oluyorum oğlumu yoksa seğirmedir o hareketleri öyle olmuyomu diyorsunuz?

Hayat_2019 ♥️♥️♥️🧿🧿🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌷🌷🌷

Hayat_2019 bu haftalarda minik minik hissetmeye başlarsın zateb 😊 daha tekmeler hava da uçuşacak 😂😂 sen o zaman gör
    bemde doğurdum ama o günleri aklıma geliyor
    yaramazın 😂😂

Hayat_2019 Benimde 17 haftalık 2 gündür sırtüstü yattığımda karnıma birisi dokunuyormuş hissi oluyor ☺️ Doğru mu hissediyorum acaba. Bu haftalarda ard arda hissetmek mümkün mü çok merak ediyorum 😻

Hayat_2019 evet canm hissetmis okuyor sun 6. Aya giriyorsun artk guzel gizel hissedersin bende oglumu 18+2de hissettim ilk
      Bu bebegimide 16+1 de hissettim her gün hissediyorum kucuk kucuk 2 gün evvel üstten gordum 1 kere tesadüfen ayni duyguları tekrar yasamak cok guzel ☺☺

Hayat_2019 Bende 17 hafta başında hissettim çok güzel bi duygu vurduğunu hissedebiliyorum şuan 20 haftalığız higün geçtikçe daha da güçleniyor 🤗😊

O günleri bende görürüm inşallah 😊 12. Haftadayım ve böyle seğirme gibi hissediyorum o bebek hareketi değil dimi plesentaya yogun kan akisindan kaynaklı 😂

Guneslii o oluyo herkeste evet karnın boş değilya rahim dolu ondan bebek o hissettiğin 😊

Hayat_2019 ilk 16+4 de hissetim ama çok hafifti kelebek uçuyormuş gibi 😂 şimdi 23+3deyim dün gece yatmadan önce bi tekme attı karnım acıdı resmen 😂😂 çok güzel içindeki mucizenin içinde kıpır kıpır olması rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah