Askiletotomsu Çatı muayenesi tarzında bir muayene yapılıyormuş vajina ve dikiş kontrolüymus. Var mı böyle bişey ya o haldeyken
Zumra12345 Askiletotomsu doğumdan hemen ciktiktan sonra yapılıyor yani brnde öyle olmuştu sonra 15 gün sonra tekrar gidiyosun yine bakıyor
Tugba1919 Askiletotomsu yok canım öyle birşey doğum yaptıktan birkaç saat sonra ebe kanama kontrolü yapıyor rahim yerine gelmiş mi diye karnınıza hafif bastırıp içerse kalan kirli kanları akıyor bide dikişin varsa pansuman yapıyor o kadar kirkin çıkınca zaten doktora kontrole gidiyorsun vajinal ultrason ile bakıyor bı sorun yoksa ilişki yaşayabilirsin diyor
Seda5431 Askiletotomsu ben normal doğum yaptım sadece doğumdan 1 saat sonra felan kanamam olup olmadığına baktılar canım temas bile etmediler yani korkmana gerek yok
Haticeyuce31 Askiletotomsu kuzum bende doktor dogum bitince dikisi atti kalkti ebe elini soktu dikise bakti karnıma bir kere dokundu icerde kan falan kaldimi diye ama ben hic birsey hissetmedim bile ki elini tamamiyle sokmuyor zaten dikisden kaynaklı bide benim dikisim biraz altta idi engel bir yerde ddgildi ondan bir hafta sonrada doktor kontrole gittiğimde doktor hem eliyle hem usg aletiyle bakmış ve gene bi aci agri hissetmemiştim yani ona göre hareket ediyorlar zaten
Askiletotomsu Zumra12345 birisi elini sokuyor dikidine bakıyor demiş de .iyi de dikiş patlar dedim ama yine de biyandan korktum
Askiletotomsu Tugba1919 bişey daha sormak istiyorum size . Şuan kafama takıldı . Normal testler adet günü geçmeden doğruyu göstermez mi ? Aynı zamanda testi gece idrariyla yaptım Sabah idrarı sart miydi .
EASS Askiletotomsu hayır canım doğum yaptigiktan sonra kanama ya bakıyorlar ve ultrasonla karnına bakıyorlar korkulacak bişey yok yani içerde bişey varmı diye hamileyken nasıl bakiyolarsa öyle düşün elini niye soksun ne kaldı ki zaten dimi hem yırtık ve dikiş oluyo onun acısı yetiyo yeterince
Tugba1919 Askiletotomsu ben adetime 4yada5gub kala yaomistim testi çıkmıştı akşam saat 5 gibiydi sabah olması şart değil varsa çıkıyor zaten ama sabah idrar daha yoğun olduğu için sabah deniliyor