Smylcn_ Kızlar 37 haftadayım. Vajina bölgemde böyle hafif acı gibi sanki batma gibi bi his var. Karın değilde vajina bölgemde. Birde bugün adet ağrısı gibi ağrım var karnımda. Doğum belirtisi olabilir mi ? Nişan, su gelmedi.
ysmusic Smylcn_ merhaba ben de 34. Haftadayim vajinamda 2gundur ani batmalar oluyor bebek hareket ettikce..Arada regl sancisi gibi agri da geliyor.Sanırım yalancı sancı oluyor.
Hicranyigit Smylcn_ bende 37+4 bende de oluyor acılı ağrı gibi batma gibi magnezyum kullanıyorum ben o biraz iyi geliyor
Aloneanqel Smylcn_ bende 37+2 yim. Bende de batma gibi oluyor , karnıma regl ağrıları giriyor. Belime de ağrı giriyor. Ama yalancı sancı sanırm. Doktor birşey demedi çünkü doğum yakın filan diye. Doğuma hazırlanıyor son haftalardasın ondandır dedi bu geçtiğimiz perşembe.
sevdam_21 Smylcn_ bnmde adet sancısı gibi arada gıdıp gelıyo sankı yada su gelmeyınce hastaneye gitmedim erken dıe hayırlısı inşallah
Smylcn_ ysmusic Çok keskin bi batma hissi mi ? Sanki benim her an bişey akıvericek gibi yanma gibi acı gibi ay anlatamıyorum hiç ilk gebelik tecrübesizim her an korkuyorum bişey oluverecek diye ☹️ Sanki doğum başlasa farkına varmayacak gibi hissediyorum kendimi
nur94_ Bende 37 haftalığım sanki vajinanın içinden bişey kopuyo gibi sanki dimi , yani nasıl anlatsam sanki ip varmışta ip kopuyomuş gibi çok değişik bişey
Semabkr Smylcn_ bende 36+6 günlüğüm aynı şeyler bende de oldu doktoruma danıştım yalancı sancidir dedi. Çünkü dinlenince geçmişti. Doktorum çatı muayenesi yaptı bebek aşağıya inmiş baya ama çatıya tam girmemis. Nst de sancı çıkıyor. Birde rahmin yumuşamış dedi. Sevinmelisin bedenin kendini doğuma hazırlıyor. 😄