-Merrvee- Merhaba detaylı ultrasona giricem ama perinatolog olsun istiyorum hangi hastanelerde perinatolog bölümü mevcut bilgisi olan var mi bu konuda yada tavsiye edebileceği hastane?
KubraaaD -Merrvee- 2 Li tarama testini Zeynep kamil de yaptırmıştım ben. Birde oranın doktoru Erbil bey Ümraniye de muayenehanesi varda detaylı için oraya gittim. Muayenehanenin adı Sibel açıkalın. Erbil Çakar için randevu deyin yardımcı oluyorlar.
MaysaBade -Merrvee- Pendik medicalparkta yaptırdım perinatolog ve profesör çokta ilgili tavsiye ederim
Makbule05 -Merrvee- medikalpark florya dr ali beyden memnun kaldık, yılbaşından . Önce 600 tlydi ,özel çapa hastanesi 450 tlydi sormuştum ama gitmedim oraya.
eomeoni Sanırım Devlet hastanesi için düşünürseniz mhrs üzerinden sorgulayabilirsiniz genelde her E.A. da var özel için ise hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
Mrymozr -Merrvee- Erbil cakar a bende gittim detayli için 280 tl ydi ekim ayinda yaptirdim ama zam geldimi bilemiyorum
pinar92_ KubraaaD bende buradan tavsiye üzerine randevu aldım şubata. Ne kadar sürüyor ortalama cd ya da fotograf veriyor mu bir de bakarken söylüyor mu her şey yolunda vs diye ? Biraz heyecan var da detaylı için🙊
Mrymozr -Merrvee- Kendi klinigine gittim umraniye santralde. 45 dkika falan sürdü 3 boyutluda gösteriyo. Memnun kalmistm
Mrymozr -Merrvee- 02163164343 bu numaradan randevu alabilirsin:) klinik sibel acikalin diye geciyo erbil beyden detayli icin randevu alcagini söylersin