Kiymet Aksamdan beri inanilmaz bi karin sertlesmem var kizimda fena hareketli biraz once tuvalete gittim ve cisten sonra damla damla sürekli devam etti 2 dk kadar anlamadim acaba mi dedim zimdi kesildi ne yapsam ki
Irmakkk01 Kiymet Bende 38+1 ne gelen var ne giden her WC de suyum gelicek mi nişan gelmiş mi diye bakıyorum 😄 Her sancıyi doğum sancısına yoruyorum ama devamı gelmiyor maalesef kızım ne zaman geleecek acaba😌😀
3prensesannesiii Kiymet canım korna su gelince önce pat diye bir ses geliyo karnından sonra hiç durmadan su akıyo
EsraEge Kiymet bende 36+5 haftalığım göğsümun altında sancı vardı bugün eşimle evi temizledik ettik bi çocuğum dha var onunla uğraş didin derken dinlenemedm ve tuvaletten sonra peceteye kan geldiğini gördüm iç camasirinda yok belimde ağrıyor bilemedm bende sebebini :(
NisaNur01 Normal canım bendede oluyordu doktor çok suyun gelirse böyle şar diye akarsa gel demişti bana 39+5 hala bekliyorum 😀😀
Kiymet NisaNur01 oylemi diyorsun ben de konduramadim da bi uazayim dedim cok hareketli bi de tarif edemiyorum sancimi kasilmami bu karnimdaki anlamadım
Bsrrrydn Irmakkk01 benim de 38+4 bu sabahtan beri oğlum hep hareketli mide bulantım ve ishalim vardı ishalim geçti fakat hala hareketli belime ve rahmime sancı giriyor sezeryan günü aldım ama normal mi gelecek dersiniz
Kiymet Bsrrrydn yani normal diyorsunuz kisaca demi su faln degil o asiri bi tekmeler dışında suan bi belirtim de yok zaten
Irmakkk01 Bsrrrydn sezeryani beklerken normal sancın gelebilir doktorunla da konuşup normal yapabilirsin inşallah 🥰
Bsrrrydn Kiymet yani benim de bi fikrim yok demek istiyorum bende de bu sorunlar var doktorum devam ederse gel alttan muayene edeyim dedi 😔
Sultan_Kocyigit03 Kiymet karnin sertleşip yumusuyorsa ve sürekli tekrar eden kasılmalarsa açılma olabilir suyunun geldiğinde emin olmak icin ped vs.pecete koy bakalım o zaman anlarsın
Kiymet Neyse sagolun kızlar yanlış alarm muhtemelen uyuyum ben o zmn zaten olursa kendini belli eder herhalde eger baska bisey olursa yazarım buraya artik 😁