Fazis Kızlaaaarrr ne olacak benim bu doğuramama halim sanki herkes doğuruyor bir ben kalıyorum 🤦🏽♀️ Bir önceki hamileliğimde de Suni sancı aldığım için çok çok korkuyorum sezaryen hiç istemiyorum bebekte ve bende bir sorun olmazsa tabii 🥺 yarın doktora gidicem karar verilecek dua eder misiniz bana sancım kendiliğinden tutsun🙏🏽
ebru5855 Fazis hakkında hayırlısı neyse o olsun stres yapma bebişinin sağlığı herşeyden önemli inşallah sağ salim alırsın kucağına 😊🌸
asumansahin Fazis 40+0 ım şuan 41 e kadar gelmezse 41 de suni ile başlatılacak doğum. Nası bişey suni biraz bilgi verir misiniz?
Fazis asumansahin canım ben ilk doğumumda çok zorlandım tabi bu bünyeden bünyeye değişiyor burda yazılanlar seni etkilemesin sakın 3 saatte doğuranda var ben 17 saatte doğurdum acılıydı ama değerdi 😍
Fazis Denedim denedim tarçın, çörekotu yağı, göğüs ıcu uyarımı, ilişki, squat, merdiven çıkma vs. Sancım tutmuyor 🤷🏽♀️ 2 hamilelikte de böyle olması zor bir ihtimalmiş bana denk geldi 🤦🏽♀️
ExpatMom Fazis Rabbim yardımcın olsun, inşallah kendi sancın gelir hemencecik. Ben de 41+1 im ne olur bana da dua edin de sancım suyum bişey gelsin artık, suniden çok korkuyorum 😔
Fazis ExpatMom birbirimize dua edelim doğum esnasında da herkese dua edicem inşallah Rabbim herkesi en kolay en hayırlı şekilde kurtarsın 🌸