SineMina Buz lazere giderken hamile oldugumu ogrendim 6 seans gidebildim sadece dr danistim gidebilirsin ama tuylere cok etki etmez dedi sonraya birakirsan daha iyi olur dedi gebelikte buz lazere giden varmi aranizda ??
Anne54 SineMina ben buz lazere başladım anında hamile kaldım bıraktım gittiğim yer devam etmemi önermedi sağlıcakla kucağına al devam ederiz dedi zaten pek bi faydası yok hamileyken gitmenin tüylerde artış yada azalma oluyor kişiden kişiye değişiyor riske atma doğumdan sonra devam et
Zafsim0801 SineMina guzellık merkezinde çalışıyorum Hamıle olan ve emzirme sürecinde olan anneye yapmıyoruz
Mavis06 SineMina ben de ara verdim gebelikte tüyler artıyor ve lazer yaptırın a o hamilelik tüyleri de kalıcı olıyor yani artmasını tetikliyor sun en iyisi sonra devam etmek
iremelif Ben gebelikten önce gitmiştim ve nerdeyse bitmişti bütün vücüdğm çok rahat 1 sene geçirdim şimdi gebeyim ve özellikle genital bölge aynı eski haline döndü diyebilirim :) boşuna gitme hiç Hamilelik hormonlardan dolayı hiç işe yaramıyor