EbruDUNDAR-47 Tüp bebek olduğu için daha da heyecanlanıyorum umarım herşey yolundadır.. benim için dua edin gelişmeleri paylaşacağım sizinle .. çok yeniyim burda ilgilenirseniz sevinirim 🤗🤗
Dnz0601 EbruDUNDAR-47 çok sevindim canım senin adına kaç çıkmıştı en son kan değerin ben de tüp bebek ile hamile kaldım ama bu gün kanama oldu çpk korkuyorum
EbruDUNDAR-47 Dnz0601 bir defa yaptım 154 çıktı.. bugünde çok şükür keseyi gördük ama doktor şimdilik sevinmeyin dedi kalp atışını duyduktan sonra dedi .. sizin ne kadarlık inşallah yerleşme kanamasıdır🤲🏻
1kadin Hayirlisi olsn insallah saglicakla kucaginiza almak nasip olur bende yarin gidicem keseyi gormek icin insallah gozukur
EbruDUNDAR-47 Dnz0601 evet çok şükür gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar dua edin lütfen🤲🏻☺️
Dnz0601 EbruDUNDAR-47 bende bu gün gittim keseyi gördü sağlıklı görünüyor dedi haftaya tekrar gidicez bakalım hayırlısı
EbruDUNDAR-47 Dnz0601 haftaya neden gideceksiniz? Beni kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı suan 5.2
Dnz0601 EbruDUNDAR-47 EbruDUNDAR-47 benim tahmini altı haftalık dedi kese 10 mm imiş haftaya kesenin içinde bebeği daha net görürüz kalp atışını da duyabiliriz dedi onun için tekrar çağırdı
EbruDUNDAR-47 Dnz0601 sağlıkla selametle duyarsınız inşallah.. benim 7 cm çok çok minik inşallah selametle sağlıkla kucağımıza alırız🤲🏻 Hem çok güzel Hem çok heyecanlı bir dönem☺️