Merimex Oğlum olacak nasipse bebek fırçası falan gerekli oluyormu acaba taraniyor mu kullanılıyor mu😅
Gizmolata Merimex tabi işe yarıyor, konak tarağı özellikle ilk yıkamadan itibaren kullanılıyor. Saçlarındaki konakları temizliyor🥰
Mybabyizmir Merimex evet tüm bebeklere gerekiyor. Kıl filca tarzı tarak var onlar kafadaki konağı taramak için. Babyjemin ikili tarak setlerini tavsiye ederim
Gizmolata segoseco ben daha almadım ama bizim kızlar civilden aldı tarak ve yanında fırça, o fırça konak için. Gayet memnun kaldılar bende civilden alıcam. Bide chicconun var ama aşırı pahalı hiç gerek yok.
Gizmolata Merimex evet o konaklar baika türlü çok zor yani. Hem böyle yana yana tararsınız saçlarını🥰😂
Mrv24 1 buçuk yaşıni geçti kızım tarak almadım hayla. Çünkü saçı yok 😄uzamiyor hiç konakta olmadı. Ama tabi sen al lazım olabilir
ipekursat Merimex ben bebedorun fırçasını ve tarağını aldım doğal kıl yazıyor üstünde ve oldukça yumuşak,chicconun yorumlarında kıllarının döküldüğü ve zamanla koktuğu söyleniyordu bebedor da böyle şikayetler hiç yoktu o yüzden tercih ettim