Elifkyhn1993 Aysbabe onu az al hemen 2ye geciyon 80 100tane al yeter. 2noyuda 200 tane aldim bn sleept
Annecik_ Aysbabe 1 ya da 2 paket al bence o da içindekinin sayısına göre çünkü bebeğin kilolu doğarsa ya da inş güzel kilo alırsa elinde kalmasın ilk başlarda ucuz diye stok yapma bence beze kolay ulaşırsın alıştığında da indirimleri takip edersin
Selimegzoglu Aysbabe sleepe 1 numara 1 paket aldım yani stok yapmanın bi anlamı Yok heryerde var ayrıca bebeğim sevecek mi onuda bilmiyorum belki pişik yapacak olabilen şeyler bunlar
Ruvus Aysbabe 60 adet aldım tam denk geldi ikinci bez alışımda 2 numaraya geçtik hemen numara atladik 60 adeti de 2 hafta kullandım 😊
busravolkan Benim bebeğim 3700kg doğdu, Sleepy 1 numarada almıştık, içinde 80 adet olandan. 10-15 güne bitti. Molfix 1 numaradan devam ettik. Molfixin bezi biraz daha büyüktü ama Sleepy’e göre, 2 numara ayarındaydı. Ama tavsiyem 1 numarayı sadece 1 paket al,
Nduru Aysbabe 1 paket al canim. Cunku belki de bebegini pisik yapcak. Stok yapma benim kizim cabuk toparlanmisti hemen 2 numaraya gectik. Prima pisik yapmisti sleepy almistik mesela. Bebeginle ilerle