SeherTeymur Merhaba bir sorum olcak 29+0 bebek hareketlerini sanki eskisi kadar sert hissetmiyorum saha çok dönüyo toplanıyo gibi oluyo böyle hisseden varmı? C
Leman_123 SeherTeymur benimbebegim 17 haftadan hicc durmazdi 35 haftaligiz 3 gundur cokk az haraket ediyo bende cok tedirginim😏😏
Meriz SeherTeymur bende de durum aynı bugün 29+2 yiz yaklasik 2 haftadır dediğiniz gibi eskiden daha hareketliydi. Doktor Normal karşıladı
TBBeYzaBT Leman_123 cidden 17. Haftada hssetin mi 🤗 ya bu hissetme olayı annenin sıkı etli yada yumuşak fos etli olmasına baglı bişey mi (: umarım anlatabilmişimdir, hangi halukarda bebek daha erken hissediliyor,
Hanif Leman_123 yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor Canım endişe etme hıçkırıklarını ufakta olsa hareketlerini arada hissediyorsan sıkıntı yok demektir 😇
Mujdeicel Benim 31 haftalık son 5 gündür eskisine nazaran daha az hareket etmeye başladı böyle vurmak değil de geriliyormuş gibi esniyormuş gibi hareket ediyor
SerapTadelenTtnc Bizde 28 haftalığız bugün yoruldum biraz bebeğim az hareket etti ben yorulmaya bağlıyorum bu durumu
HazalKele Artık vurmaktan cok kıpırdamasını dönmesini gerinmesini hissedicez sanırım bende öyleyim hiç durmuyor ama vurma tarzı değil yer değişir gibi sanki bu arada 30 haftalığız
TBBeYzaBT EmineGMSA gerçekten mi ay ben 15+3 üm halen hissedemedim kuzumu ay karnımı da bi görsen 6 aylık sanırsın,